Kerst op Texel

Ik ben de kerstdagen even lekker uitgewaaid op Texel. De laatste jaren gaan m’n ouders er altijd heen voor een kerstarrangement. Daarin zit een kerstdiner en een midweek in een huisje of stacaravan. Dit jaar was het een stacaravan. Ach, Texel is altijd gezellig. Weer of geen weer. Zo ook nu, het regende pijpenstelen op de heenweg, maar toen ik aankwam op Texel was het droog en scheen de zon zelfs!

WP_000057

WP_000052

WP_000042

WP_000041

WP_000040

WP_000035

Beide dagen is het eigenlijk prima weer geweest. Niets te klagen. Lekker uitgewaaid op het strand, want waaien dat deed het zeker! Uiteraard ben ik m’n nieuwe camera vergeten. Ik stond nog in twijfel om hem mee te nemen… Volgend jaar gaat ie mee, want ik maak toch altijd kiekjes. Ik heb ze nu ook wel gemaakt, maar met m’n Lumia 800. Ik verbaas me erover dat hij toch nog redelijke plaatjes gemaakt heeft. Check ze zelf hier maar.