God Bless America

Normaal vind ik het niet de moeite iets over een film op m’n site te zetten, maar deze film, God Bless America, verdient wel een stukje. Het is een zwarte comedy over een man die z’n buren haat. Ontslagen wordt. Op tv een verwend kreng in een reality show ziet en haar vermoord, omdat ze zo’n verwend kreng is. Da’s het begin van de film in een notedop, alleen het lugubere is dat deze man wel een beetje gelijk heeft. Niet dat iedereen die niet voldoet aan de standaard eisen van de juiste mens maar vermoord moet worden, maar de mensen van tegenwoordig mogen best eens een keer goed naar zichzelf kijken. Want het gaat er soms best wel raar en erg aan toe in deze wereld. We mogen best eens wat meer rekening met elkaar houden, want we zijn niet alleen op de wereld. Dat wordt vaak vergeten… Ik kan je deze film zeker aanraden. ’t Is een toppertje!!