Alanya

De vakantie zit er alweer op, helaas. Morgen zal er weer gewerkt moeten worden, maar toch wil ik het vakantiegevoel nog even wat langer vast houden. Te meer omdat het echt een supervakantie was met mooi warm weer, mooie en aardige mensen en omdat we veel leuke dingen gedaan hebben en heerlijk gegeten.

Ik had m’n twijfels over Turkije. Het is niet echt een land wat op mijn verlanglijstje stond, maar nu ik er geweest ben ben ik helemaal om. Wat een fantastisch land met fantastische mensen! Echt, de Turken daar zijn heel anders dan de Turken in Nederland. Veel vriendelijker en ze zijn allemaal je vriend. Je moet er wel tegen kunnen om door iedere verkoper aangesproken te worden om in z’n winkel te komen, maar nee zeggen wendt snel. 🙂

En het eten is er ook heeeerlijk. Kortom, ik zou er zeker nog een keer heen willen.