Texel moet nog even wachten…

Eigenlijk zou ik nu onderweg terug zijn van een paar dagen relaxen op Texel, maar helaas… Het was ’s nachts wel erg koud en het weer was overdag ook nog niet geweldig. En om nu de hele dag in een tentje van 3 vierkante meter te bivakeren omdat het buiten regent…. nah…. Dan wacht ik liever tot het weer wat beter wordt. Naast de vakantie naar Turkije heb ik toch nog niets gepland in het najaar, dus nog vrije dagen te over om Texel aan te gaan doen, want dat ik ga staat vast!

Toch heb ik me niet verveeld deze hele vrije week. In en om het huis is genoeg te doen! Ben lekker buiten in de tuin wezen prutsen als het droog was en heb nog wat meer kilometers op de fiets gemaakt. De teller staat bijna op 700 km, en dat binnen 4 maanden! Nooit geweten dat ik zoveel fietste. Nu moet ik zeggen dat ik ook wat makkelijker de fiets pak, sinds ik er