Thick as Thieves

Zo dommel je in de trein naar huis bijna weg door het zachte heen en weer gewieg van de trein en zo lig je om 2 uur ’s nachts met de iPad in bed een stukje op je eigen site te typen. Maar ja het ergste daarvan is dat ik ook nog een klaar wakker ben. Dat was ik een uur geleden ook al, dus heb ik maar een nieuw koffieapparaat gekocht. Zo! BAM! ‘Eventjes’ een koffiemachien kopen. Nah, hij stond al langer op de planning, maar de oude lekt nu zo erg dat je met de gelekte koffie ook nog 4 kopjes kan vullen en de vrienden van Expert hebben dit weekend zo’n fancy espresso apparaat in aanbieding. Je weet wel… daar waar van die hele bonen in gaan.

Maar ook ik heb wel even gekeken of het wel een goed machientje is. Je wilt tenslotte niet op korte termijn door het apparaat koffieloos gesteld worden. Dat zou rampzalig zijn! Nu heeft