Autoritje

Laatst heb een bestelling bij Deal Extreme geplaatst. Ze hebben ontzettend veel leuke gadgets. Ik heb de spycam besteld. Voor een kleine 10 euro best het proberen waard. Het doel van de camera was om deze op de bumper van de auto te monteren en een filmpje te maken. Er staan soortgelijke filmpjes op youtube waarbij ze door de straten van Stockholm rijden. Daar heb ik min of meer mijn inspiratie weg gehaald.

Afgelopen zaterdag heb ik een poging gewaagd en dit is het resultaat:

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=p6ESthOQi0I]

Het filmpje is verrassend goed gelukt. Ik moet alleen nog even zien hoe ik die datum en tijd weg krijg en het is jammer dat het beeld af en toe schokt. Dit komt doordat de camera het filmpje op het geheugenkaartje wegschrijft. Maar het is voor herhaling vatbaar, dus misschien binnenkort meer filmpjes van ‘de bijrijder’.