Drum Affairs

Ik heb nog steeds lekker vakantie. Eerder dit jaar ben ik al naar Schiermonnikoog en Texel geweest en later dit jaar ga ik nog naar Limburg, dus deze ‘zomervakantie’ blijf ik lekker thuis. Het plan is om volgend jaar weer naar het buitenland te gaan. Lekker ver weg weer. Misschien wel weer naar Amerika. En ja, het weer laat het nu ook niet echt toe om in een tentje te gaan zitten. Dus deze vakantie ben ik een beetje aan de auto en aan het huis aan het klussen en dat bevalt prima. Als het goed is komt deze week nog de bestelde Playstation Move binnen, dus dan gaan we dat eens proberen. En alsof dat nog niet genoeg is heb ik ook nog een vermogen uit te geven aan kunstof kozijnen die besteld zijn, dus het kan ook wel weer op. 😀

De titel van deze post heet Drum Affairs en dat gaat over een muziek show die door Simon Phillips gegeven gaat worden. Wie kent hem niet? Simon is dus de drummer van Toto. Naast Simon zal ook Mike Sch