Shine Baby Shine!

Afgelopen woensdag de Yaris maar even weer eens gewassen. Heeft weinig zin met de bietencampange en glasvezelaanleg hier, maar het geeft toch veel voldoening. En ik had het plan om de auto een keramische coating te geven.

Dus na het wassen en drogen de auto gepoetst met Soft99 Fusso Coat Pearl & Metallic. Daarna de Poorboys World SuperHydrophobic Ceramic Coating erop gedaan. Het flesje van 30ml was ruim voldoende om de hele auto (incl. ramen en lampen) te doen en daarbij de voorkant, achterkant en sideskirts nog een tweede laag te geven.

Ook de binnenkant en de velgen ben ik niet vergeten. De winterbanden had ik er een dag eerder om laten leggen. Na het wassen zijn de velgen voorzien van Poorboysworld Wheel Seleant. De binnenkant is nooit erg vies bij mij, maar is schoongemaakt met Turtle Wax Perfect Finish Showroom Cockpit Matt.

Ik stond ervan te kijken hoe mooi de lak gaat shinen van de PB keramische coating.
Erg tevreden met het eindresultaat. Gelukkig werk ik de komende tijd thuis, dus kan ik er lang van genieten.