Texel again… :)

Vorig weekend zijn we met de family even naar Texel geweest voor een lang weekend. Dit vanwege het robijnen jubileum van mijn ouders. Die waren 40 jaar getrouwd. Dat was erg gezellig. We hadden twee chalets gehuurd en uiteraard is de Mavic Air ook even mee geweest. We zijn nog met z’n allen naar de Texel Zoo geweest. Een erg leuke, kleine, dierentuin. Ook erg vermakelijk voor mijn neefje en nichtje. Alhoewel mijn nichtje die rondfladderende vogels maar eng vond. Uiteraard zijn we ook nog op het strand geweest, want de Zondag hadden we
het getroffen met erg mooi weer.

De Mavic was ook mee en daarmee ben ik nog twee keer wezen vliegen. Beide keren hing er een nevel in de lucht. Het was niet helemaal helder. Toen ik de foto’s achteraf bekeek vondt ik ze wel geschikt voor een zwart/wit serie. Dit waren de mooiste.

Lines
Beachresort Paal 9
Forest
Tiny Lake
Sunset behind Trees