Aduarderzijl & Kerkje Fransum

Toeval bestaat wel degelijk, want het toeval wilde dat ik vrijdag vrij was en het mooi weer was. Dus Sparky in de tas en gaan. Deze dag heb ik gekozen om Aduarderzijl maar eens van bovenaf te gaan bekijken. Om toch ook nog een beetje beweging te krijgen ben ik op de fiets gegaan. Via Saaksum en Ezinge naar Aduarderzijl. Het voordeel van zo’n doordeweekse dag in November is wel dat er niet veel volk op de been is. Ik wil in alle rust een beetje met Sparky vliegen. Ik hou niet zo van pottenkijkers. Er was geen kip, dus de missie is geslaagd.

Terugreis wilde ik nog langs dat ene kerkje midden in het land. Ik wist de naam niet meer… Dus op goed geluk maar ergens rechtsaf een fietspad ingeslagen en ja hoor, dat pad kwam uit waar ik moest zijn. Het kerkje van Fransum.

Zoals ik al zei was Sparky ook mee (anders had ik de bovenstaande foto’s niet kunnen maken natuurlijk) en heb ik ook nog even twee video’s gemaakt:

Aduarderzijl

Kerkje Fransum