Spoorbrug Zuidhorn (4)

Toch maar even weer naar de nieuwe Spoorbrug bij Zuidhorn geweest afgelopen zondag. De brug is nu al een heel stuk verder dan de laatste keer dat ik er was. De bedoeling was om met Sparky door de brug te vliegen. Dat kon nu mooi omdat er toch nog geen spoor in licht. Echter had Sparky daar een ander idee over. Doordat er zoveel staal in de brug is verwerkt raakt het interne kompas van Sparky in de war en gaat het na het opstijgen helemaal mis wanneer ik door de brug wil vliegen. Ik kon Sparky nog net op tijd weer aan de grond krijgen. Het begon daarop ook nog te regenen waardoor ik er wel klaar mee was.

Toch ben ik na het eten nog even met de auto naar de brug gereden en een beetje er omheen gevlogen.
Ik heb nog een paar mooie kiekjes kunnen maken:

Spoorbrug Zuidhorn September 2017
Spoorbrug Zuidhorn September 2017
Spoorbrug Zuidhorn September 2017
Spoorbrug Zuidhorn September 2017
Spoorbrug Zuidhorn September 2017
Spoorbrug Zuidhorn September 2017