Lauwersmeer

Sparky wil best vaak uitgelaten worden. Van regen houd hij niet, dus die keren dat ik tijd over heb en het droog is ga ik op pad. Zo ook vanavond. Die afwas moet maar even wachten tot morgen. Even een paar kiekjes maken in het Lauwersmeer gebied. Ik moest en zou nog steeds een foto van de sluizen maken vanaf de Friesland kant, omdat ik de zon dan in de rug heb. Voor het maken van een goede foto is dat essentieel. Eerst maar even Sparky de lucht in sturen bij het Lauwersmeer bord met de adelaar erop. Daarna ben ik door gereden naar de sluizen. Onderweg zaten er nog twee Schotse Hooglanders in de sloot. Gezien het feit dat de dames rustig stonden te herkauwen veronderstelde ik dat ze niet in de problemen zaten. Lees vastzaten. Vervolgens nog even een stukje gevlogen bij de sluizen.

Zicht richting Ulrum met de Johan Willem Friso Kazerne in de voorgrond.
Zonsondergang gezien richting Friesland.
Schiermonnikoog
Lauwersoog met de R.J. Clevering sluizen op de voorgrond.
Friesland
Lauwersmeer
Pootje badende Schotse Hooglanders.