Niehove, Electra & Lauwersoog

…en een stukje Schiermonnikoog. Ik had gehoopt Schier te kunnen zien liggen als ik met Sparky op 100 meter hoogte zou gaan vliegen, maar helaas. Schijnbaar moet je nog hoger gaan vliegen, maar dat is in NL niet toegestaan. Dus dan zit er niets anders op dan een keer met de boot over te gaan en Sparky op Schier de lucht in te sturen. Dat komt nog wel eens. Gelukkig kon ik de haven van Lauwersoog wel mooi op de foto zetten, evenals een stukje dijk met zicht richting Pieterburen:

Dijk bij Lauwersoog. Zicht richting Pieterburen e.o.
Schiermonnikoog.
De haven van Lauwersoog.

Ik neem Sparky vaker mee op stap dan mijn Sony systeemcamera. Maar het ik ook leuk foto’s maken met Sparky en de foto’s die hij maakt zijn ook mooi scherp. Zo heb ik Sparky even meegenomen op m’n korte fietsrondje. Ik fiets dit rondje wel vaker. Het is precies een half uurtje rond. Zo kom ik langs Electra en als ik afsla ook langs Niehove. Bij beide plekjes heb ik Sparky even omhoog gestuurd:

Zicht op de nieuwe spoorbrug van Zuidhorn.
Electra met links de camping en zwembad.
Ooit mijn nieuwe woning. 😉
Rechts van het midden Electra nog een keer en de Groningse kust aan de horizon.
Niehove met Groningen rechts aan de horizon.