iPhone 6s

Het was tijd voor een nieuwe mobiele telefoon. Althans dat vond ik. De oude doet het nog prima, maar je wilt wel eens wat nieuws. Nu heeft de NRC een actie waarbij je een iPhone bij je krantenabonnement krijgt. Nee, niet gratis. Je betaald een vast bedrag per maand voor je krantje en de iPhone. Maar ik heb dat eens naast elkaar gelegd en het is een voordelige keus. Wanneer je het bedrag van de krant eraf haalt kom je per saldo nog steeds 100 euro lager uit voor een iPhone dan wanneer je de iPhone los in de winkel zou kopen.

O ja, de iPhone. Ik heb nog getwijfeld tussen de Lumia 950 of de iPhone 6s. Ik ben al eens overgestapt naar Windows Phone en dat was aardig, maar toch niet mijn ding. Ik zou de Lumia 950 dan nemen omdat hij een topcamera aan boord heeft. Maar Apple heeft ook niet stilgezeten en de iPhone heeft inmiddels ook een prima camera aan boord. Tel daarbij het gebruiksgemak op en de winnaar is bekend. Zo makkelijk ging dat niet. Ik mag ook graag wat anders hebben dan ieder ander, vandaar ook de keus eventueel voor WP. Het app aanbod is het probleem niet. Bijna alles heeft wel een mobiele site tegenwoordig en alle apps die ik nodig heb zijn aanwezig op WP. Maar het is toch de iPhone geworden. Ook mede vanwege de goede deal.

Ik heb de iPhone nu twee dagen in gebruik en het valt me niets tegen. Lekker groot scherm en de vingerafdruksensor is toch wel mijn favoriet. Het is tot nu toe een geslaagde keus. O ja, met de Apple Watch hoeft ie niet meer samen te werken. Die is verkocht. Dat was toch niet helemaal mijn ding. Ik kon er maar niet aan wennen. Als je 20 jaar geen horloge meer hebt gedragen en dan weer zo’n ding om hebt. Nee, het was het niet. Een impulsaankoop dat was het. Het bood voor mij toch geen toegevoegde waarde.

Die hoesjes? Die zijn van LAUT. Heb er nu inmiddels om elk device 1 zitten en ze bevallen erg goed. Prima kwaliteit, gratis screenprotector erbij. Top!

DSC00380

DSC00381

DSC00382

DSC00383