Apple Watch

Lang getwijfeld of ik hem zou kopen, maar toch gedaan. Gadgetfreak he. Tijdens de reis, in Las Vegas, kwam een reisgenoot terug van de Apple Store met de 38mm watch. Ik vertelde hem dat ik daar ook wel oren naar had. We zijn daarop terug gegaan naar de Apple Store in Las Vegas. Ik was nog niet eerder in een Apple Store geweest, dus ook daarin weer een ervaring rijker. Men neemt er rustig de tijd voor je. Je zoekt eerst de watch uit die je hebben wilt. Dan kun je een demo model passen met diverse bandjes en vervolgens wordt ie voor je ingesteld.

Ik ben de watch natuurlijk gelijk gaan dragen en tijdens een hike in Yosemite park kwam ik ietsje te dicht langs een betonnen picknickbankje. Daardoor zit er een minuscuul grijs stipje op de space gray behuizing. Het is niet echt noemenswaardig. Ik merkte wel dat ik onbewust vaker met m’n pols vlak langs muren e.d. liep. Misschien omdat ik al jaren geen horloge meer heb gedragen. Kortom, ik durfde het niet meer aan de Apple Watch onbeschermd te laten. Dus sinds vandaag zit hij in een Spigen Rugged Armor case. Dat bevalt goed. De watch wordt er niet veel dikker van. Een klein minpuntje: ik draag de watch om mijn rechterpols met de crown richting mijn hand (feitelijk dus op de kop). Hierdoor staat de tekst op de case op de kop. :p

Tot nu toe bevalt de watch super en ik merk dat het wel fijn is om de tijd weer om je pols te hebben. Nu hoef ik niet steeds meer mijn telefoon uit mijn broekzak te halen voor de tijd. Ook Whatsapp berichten zie ik nu op mijn watch. Ik kan ze alleen nog niet beantwoorden. Ook erg prettig. Natuurlijk kun je nog veel meer met de watch, zoals je hartslag meten bijvoorbeeld. Ik heb nog geen spijt van mijn aankoop. Hij bevalt goed.

_DSC3627

_DSC3628