Texel

Afgelopen weekend even weer een tweetal daagjes naar Texel geweest. Dat doet het altijd goed! Het is alleen zo jammer dat ik er niet kan blijven wonen. Ik zou het graag willen namelijk, maar er is niet echt werk in de ICT te vinden daar. Ook niet aan de overkant in Den Helder. De andere waddeneilanden trekken mij niet zo.

Het weer was prima. Ik wilde voor 1 dag heen gaan, maar heb de halve zondag er ook nog maar aan vast geplakt. Beide dagen heerlijk uit eten geweest. Op advies van een reviewsite hebben we de tweede dag gegeten bij Paal 12. Dat was de moeite echt waard! Het eten was er subliem. Wachten op het eten duurde wel erg lang helaas. Je mobiel kun je lekker thuis laten, want bereik heb je er niet (ja, die plekken bestaan dus nog).

Tja en naast luieren heb ik verder eigenlijk niet zoveel bijzonders gedaan. 😉

20150627_101745258_texel

20150627_200550437_texel