Geklikt

Ik heb geklikt…. echt waar. Als deze keer wel alles loopt zoals het lopen moet dan zit ik voor het einde van het jaar aan de andere kant van de wereld. Sodeju wat heb ik hier lang over getwijfeld! Vervelende eigenschap van mezelf. En nu dan toch die, inmiddels gigantisch geworden, knoop doorgehakt. Dat kwam ook mede omdat de reisorganisatie een flinke korting van 220 euro aanbood. Da’s beter dan de magere 75 euro van een maand eerder. Stiekem kwam het ook een beetje door de tandarts. Ik had mezelf al voorgenomen dat als ik geen gaatjes had ik zou gaan. En ik had geen gaatjes, dus ik moest wel… ik had het mezelf immers beloofd. Belofte maakt schuld. Ook aan jezelf.

Wel lekker dat die last nu weg is. Wel leuk die aanbiedingsprijs trouwens, maar daar komt nog een verzekering bij en ik heb nog een ruimere plek in het vliegtuig bijgeboekt, dus dan ga je de aanbiedingsprijs al ruim te boven. Maar goed eerst maar eens wachten op de bevestiging.