USA

Zucht, zou het nu weer niet door kunnen gaan?
Mijn vakantie naar Amerika?

Vorig jaar te lang gewacht met boeken. Het jaar daarvoor een andere oorzaak. Dit jaar eindelijk de knoop doorgehakt dat ik zou gaan, maar nu ineens zijn de prijzen met zo’n 600 euro omhoog gegaan…. Voor 18 dagen denk je dat dat meevalt, maar alles bij elkaar (incl. zakgeld) kom ik
dan al gauw op 5 ruggen. Vijf ruggen! Voor twee weekjes USA. Nee, sorry, maar dat wordt echt te gek. Ik heb nog een groepsreis overwogen, maar dat schiet ook niet op. Die is bijna net zo duur.

Misschien had ik al moeten boeken, maar tussen nu en september kan nog veel gebeuren en ik ben wat voorzichtiger met boeken, omdat ik al eens eerder moest annuleren. Daar ben je voor verzekerd, maar per saldo ben je toch 250 euro kwijt. Dat zijn de kosten van de verzekering.
250 euro down the drain. Mja…. Japan kan nog. Stond ook op mijn wensenlijstje… of wachten op een aanbieding…

Zoeken naar een andere USA reis bood ook niet veel soelaas. Bij sommige reizen ga je dan kamperen. Geweldig natuurlijk, dat wel, maar waarom moet ik mijn tent dan delen met een onbekende?? Van het andere geslacht is wel leuk natuurlijk ;-). Moet ze je wel net liggen. Nee, als ik zoveel geld uit ga geven wil ik wel comfort. Zo veel goedkoper is een kampeerreis namelijk niet.