Dampende zwarte substantie met 1 klontje suiker

Verslaafd aan koffie? Ik niet hoor. Ik kan best zonder. Althans dat dacht ik. Omdat ik net hersteld was van een buikgriepje (3 dagen ziek van geweest en ik ben gelukkig zelden ziek) ben ik overgeschakeld op thee. Twee dagen later wel even weer een bakje koffie geprobeerd, maar het smaakte niet, dus ook gisteren maar verder op thee. Dat gaat op zich prima, maar zo rond een uurtje of drie beginnen de afkickverschijnselen. Tegen de tijd dat ik het avondeten achter de kiezen had werd een hoofdpijntje mij soldaat. Dus dan toch maar even weer een bakkie leut proberen. En die viel wel goed! Heeeerlijk. Ik heb er echt even van genoten en de hoofdpijn was wonderwel ook weg. Wat zo’n bakje dampende zwarte substantie met 1 klontje suiker al niet kan doen. Een wondermiddel. Dus vandaag weer lekker aan de koffie! Ik vrees dat ik toch verslaafd ben…