7000 km

WP_20140827_21_35_21_Pro

Inmiddels staat de teller van de fiets op 7000 km! En dat in 2 en een half jaar tijd. Dat is toch behoorlijk rap gegaan. Nu fiets ik vandaag de dag wel wat minder, omdat ik tegenwoordig dichter bij huis werk in Groningen en dus niet meer iedere dag op de fiets naar het station fiets. Af en toe ga ik nog op de fiets naar Groningen toe, maar alleen bij mooi weer. Ben er in die zin luier op geworden.

De Qwic bevalt an sich nog prima. Ik ben nog niet toe aan een nieuwe fiets, maar als die er gaat komen dan wil ik wel graag een 45km/h elektrische fiets en één met een grotere actieradius alhoewel ik bij deze fiets daar nog nooit een probleem mee gehad heb. Ik fiets wel vaak zonder ondersteuning om de accu te sparen wanneer ik bijvoorbeeld naar mijn werk fiets.