Bumpersticker

Vanmorgen op weg naar het werk reed er een auto voor mij met een wat dubieuze sticker op de bumper geplakt. Je ziet wel vaker auto’s rijden met nietszeggende teksten op de bumper in de vorm van stickers of een bonte verzameling stickers van alle pretparken waar de auto zijn passagiers heen heeft gebracht. Echter gaf deze sticker stof tot nadenken.

Wat wil de bestuurder of bestuurster er voor boodschap mee uitdragen? Is dit een hobby van deze man of vrouw? Het leek mij niet, want dan heb je wel een hele rare hobby die menig wenkbrauw doet fronsen op feesten en partijen. Ik vermoed trouwens dat er een dame achter het stuur zat, want gezien de tekst op de sticker lijkt mij het een wat vreemde bezigheid voor een man. Het kan wel natuurlijk. Er zijn ook vast mannen die in deze tak van sport werkzaam zijn.

Op een gegeven moment passeerden we het MCL (Medisch Centrum Leeuwarden). Mijn verwachting dat de auto af zou slaan bleek geen waarheid te worden. Hij vervolgde de weg met mij in zijn kielzog totdat mijn afslag kwam. Daar moest ik linksaf en reed de bumpersticker rechtdoor…

I love tenen lezen! stond er op de sticker.