Vakantie USA?

Het is nog geen tijd om weer op vakantie te gaan, maar erover nadenken en plannen maken kan al wel. Vorig jaar zou ik weer naar de USA gaan, maar een long had er geen zin in. Nu denk ik er sterk over om in September van dit jaar alsnog die reis te gaan maken en dat mag ook van de dokters. Ik ben weer vrij om te gaan en staan waar ik wil. Toch houd het je nog wel een beetje bezig. Het zou ook niet normaal zijn als dat niet zo was. Bovendien, mijn huisje is helemaal up-to-date op het moment, dus daar hoef ik ook even niet meer in te investeren.

De reis die ik op het oog heb heeft nog maar 1 boeking, dus nog plek zat. Maar zal ik nu naar de westcoast of de eastcoast van Amerika gaan? New York heb ik al een keer gezien, maar daar kan ik best nog eens heen. Bovendien voert die reis ook naar Washington en de Niagara watervallen. Daar gaan al 11 mensen mee en die is uiteraard goedkoper. Toch nog maar even verder denken…