Happy New Year

Woehoe, daar issie, de eerste post van 2014! De beste wensen voor het nieuwe jaar. Terugkijken op 2013 moet dit een heel mooi jaar gaan worden voor mij en mijn familie. Met alle ellende die we in 2013 gehad hebben kan dat haast niet anders, het moet gewoon. Ik hoop echt op een paar mooie mijlpalen in het nieuwe jaar. Ik heb nog niet echt plannen voor het nieuwe jaar. Een grote vakantie zoals in 2009 naar de USA lijkt me wel wat, maar dan moet ik eerst de centen daarvoor nog bij elkaar sparen. Ik ga het proberen…. 🙂

Oud & Nieuw heb ik weer als vanouds bij mijn ouders gevierd. Is toch wel gezelliger dan alleen thuis, maar ik heb nu nog wel overwogen om dit jaar lekker thuis te blijven. Op het laatste moment ben ik toch overstag gegaan. Ik heb er eigenlijk weinig mee, die feestdagen. Dan is kerst eigenlijk nog het leukste. Helemaal nu ik de laatste jaren dat altijd op Texel vier. Tweede kerstdag heerlijk uit eten… mhhhh. Dat was ook dit jaar weer heerlijk verzorgd.

Het vuurwerk met de jaarwisseling heb ik geprobeerd te fotograferen met de Lumia 1020. Dat is deels gelukt. Mijn Sony NEX camera heeft geen infinity instelling, dus foto’s van vuurwerk e.d. worden altijd onscherp, omdat er te weinig licht is voor de camera om op te focussen. Dat is echt iets wat ik mis op deze verder geweldige camera. De Nikon J serie heeft het wel, dus misschien… De foto’s met de 1020 zijn redelijk goed gelukt. Sommige zijn wel wat bewogen, maar dat komt omdat ik alles uit de losse hand heb geschoten, zonder statief en dat lukt niet echt.

fireworks_2014_01.jpg

fireworks_2014_02.jpg

fireworks_2014_03.jpg

fireworks_2014_04.jpg

fireworks_2014_05.jpg

Het wordt wel een wat rommelige post zo, maar efin….
Afgelopen weekend heb ik nog even gezocht of er nog wat leuke concerten of evenementen te bezoeken zijn in de buurt. Zodoende kwam ik bij Maria Menu uit. Ze komt in februari naar Groningen, dus gelijk maar even een kaartje gekocht en het nieuwe album geluisterd. Welke trouwens verrassend goed is! Aanrader! Verder was er niet echt veel bijzonders nog te bezoeken. Dus het eerste event is alweer gepland. De Simple Minds zou ik op zich ook nog wel weer live willen zien, maar ze komen in 2014 tot nu toe alleen op festivals en of dat nu leuk is…. Nog maar eens even over nadenken. Net als die vakantie van dit jaar. 🙂