Nieuwe voordeur

Het stond al eventjes in de agenda, maar vorige week is hij dan toch geplaatst, de nieuwe voordeur. De lokale aannemer was in het huis naast mij aan het werk. Dit huis werd in zijn geheel voorzien van nieuwe kozijnen en deuren. De door hem geplaatste voordeur sprak mij wel aan, dus ik heb hem om een offerte gevraagd. Qua prijs viel het me mee, dus heb ik de opdracht geplaatst. Daarna was het 4 weken wachten…

Gelijk om 8 uur stonden ze op de stoep. Ik had verwacht dat ze af zouden bellen, omdat er geen best weer voor die dag besteld was, maar ze kwamen gelukkig toch. Het eruit halen van de oude deur was zo klaar en dan zit je dus ineens met een groot gapend gat midden in de winter. Best fris!

nieuwe_deur_01.jpg

nieuwe_deur_02.jpg

De nieuwe deur zat er eigenlijk ook vrij vlot in. Nu is alles behalve de achterdeur voorzien van kunststof. Bij deze deur heb ik voor hout gekozen, omdat dat qua prijs iets beter uit kwam. De nieuwe voordeur heeft chinchilla glas waardoor je niet naar binnen kunt kijken en da’s toch wel prettig in de gang. Ook heeft de nieuwe deur glas in de deur waardoor het nu een heel stuk lichter in de gang is. Ook erg fijn en last but not least, het is nu ook niet meer zo koud op het toilet in de winter. 🙂 Onder de oude deur zat een beste spleet waar behoorlijk wat tocht door kwam.

nieuwe_deur_03.jpg

nieuwe_deur_04.jpg

nieuwe_deur_05.jpg