Nokia Camera Grip

Voor m’n nieuwe Lumia 1020 had ik een draadloos laden cover gekocht. Echter deze paste niet zo mooi om het toestel als bij de Lumia 720. Dus deze gaat retour afzender. Dan maar niet draadloos kunnen laden. Een kabel werkt net zo goed. Ik had liever gezien dat Nokia het draadloos laden in zo’n high-end toestel had ingebouwd. Beetje een gemiste kans. In de camera grip zag ik echter wel een toevoeging. Er zit een extra accu in en je kunt het toestel veel beter vasthouden bij het maken van foto’s. Dus besteld en gisteren is hij geleverd. Ik moet zeggen dat de Lumia er wel lomp van wordt, maar het voegt zeker wat toe. De Lumia is veel beter vast te houden en zo’n grote camera knop bovenop is ook een goede toevoeging. Ik vind het een geslaagde accessoire voor de Lumia 1020.

_DSC7357

_DSC7358