‘Even’ fietsen naar de Gamma

Gisteren maar weer eens op de fiets gesprongen. Het was mooi weer, alleen waaide het behoorlijk. Maar goed, ik heb een elektrische fiets. Dan stap je wat sneller op de fiets met wat tegenwind. Ook fiets ik hiermee vaak langere afstanden. Toch staat de ondersteuning niet vaak aan, alleen als het echt nodig is. Zo ook gisteren. Af en toe heb ik hem aangehad op standje 3 van de 6. Terugreis zelfs eventjes op stand 5, maar zoals ik al zei waaide het behoorlijk.

Ik moest nog wat onderdelen hebben voor de nieuwe keuken, zodat de vloer er vandaag in kan. Dus ik ben even naar de Gamma gefietst. De terugreis ben ik voor de koffie nog even bij m’n ouders aangewipt. De pauze van een uurtje vond Endomondo niet leuk. Ik kon niet weer verder met mijn huidige workout, dus hij
heeft er 2 routes van gemaakt:

fietstochtje_juni_2013

fietstochtje_juni_2_2013

Ja, en die keuken he. Die is nog steeds niet klaar. Het schiet wel lekker op, maar er komen steeds wat dingen tussen, dus het duurt wat langer dan gepland, maar we komen er wel. Hij is ook bijna klaar. Het zijn de puntjes op de i die nog moeten. Wel belangrijke puntjes, want koken gaat nog steeds niet. Ik kom er ook maar steeds niet aan toe om foto’s te uploaden. Ik zal eens zien of dat deze week nog lukken gaat. Keep you posted!