Microsoft Surface

Twee Surface Pro 4 modellen heb ik al versleten. Naja, ik heb ze na aankoop teruggestuurd. Vond ze te groot. Toen heb ik de Surface 3 gekocht. Mooi handzaam model en daardoor praktischer dan de Pro 4. Toch bleef de 4 jeuken. Daar kwam nog eens bij dat de Surface 3 eigenlijk te traag is voor dagelijks gebruik. Hij is niet erg snel en dat begon te irriteren. Ja, maar als ik nu een Macbook Air koop? Vroeg ik mezelf af. Ok, dat is een goede keuze, maar toch wilde ik iets wat je ook als tablet kunt gebruiken. Je raad het al, er kwam een derde Surface Pro 4. Hij stond nieuw te koop op Marktplaats voor een mooi prijsje. Dus een afspraak gemaakt met de verkoper en opgehaald in Wolvega. Tot nu toe heb ik nog steeds geen spijt. Het blijft een prachtig apparaat en hij doet wat hij moet doen, zonder mokken. Nee, deze keer is het een blijvertje.


De Surface 3 en de Pro 4 naast elkaar. Qua grootte verschillen ze niet eens zoveel.


En het scherm is maar ietsje groter. Toch heeft de 4 een 12,3 inch scherm en de 3 een 10,8 inch scherm.


Ook qua dikte niet.