TOTO

Weer terug van een heeeerlijk avondje Toto. Dit was echt 1 van hun betere concerten. Het is geloof ik de 8e keer dat ik ze nu live heb gezien en Joseph Williams is een hele goede vervanger van Bobby Kimball! In deze opstelling, met ook Steve Porcaro en Nathan East, mogen ze nog wel even doorgaan. Jammer dan Mike Porcaro er niet meer bij is, dat zou het helemaal af maken.

Martinihal, Groningen, 1999 staat nog steeds op 1, qua Toto concerten, maar deze in de Ziggo Dome op twee. Lekker veel oude nummers werden er gespeeld. Ook nummers die ik nog niet eerder live gehoord had. De muziek stond nu eens keer wel goed qua volume. Ja, nog steeds te hard om de zang goed uit te laten komen, maar niet knoeterhard. Ik ben ook meer gecharmeerd van de Ziggo Dome als lokatie dan de Heineken Music Hall. Ik kom hier graag nog eens weer. Het volgende concert is de Simple Minds in November, maar dat is (helaas) in de HMH.

Ik zat eerste rang, lekker dicht bij het podium, alleen de volgende keer zit ik liever wat verder naar links. Ik miste een stuk van het podium. Het liefst zou ik natuurlijk vooraan staan, maar ik heb niet zo’n beste rug, dus 2 1/2 uur staan houd ik niet meer vol helaas. Het was deze keer niet helemaal uitverkocht. Helemaal bovenin, achteraan waren nog een aantal lege plaatsen.

En nog even een paar sfeerkiekjes:

toto2

toto1

toto4

toto5

toto6

toto3